Äntligen finns det plisségardiner som matchar med inredningen!

Äntligen finns det plisségardiner som matchar med inredningen!

Jag har bott i vår nuvarande lägenhet i över tre år nu utan plisségardiner, eftersom jag har inte hittat ett lämpligt modell och standard persienner ville jag absolut inte ha. Jag blev verkligen glad över att kunna testa dessa plisségardiner eftersom de var de första gardiner som tilltalade mina ögon och också passade in i inredningen. 

Nu har dessa plisségardiner varit hos lite mer än en måndag och jag är så nöjd. Gardinerna är lätta och enkla att installera. Du kan lämna plisségardiner exakt där du vill eller lämna dom nästan helt osynliga, vilket är en viktig funktion för mig. Jag valde en transparent vit tyg till vardagsrum/kök och plisségardiner ändå släpper in ljuset jätte fint. 

 En annan viktig egenskap hos en barnfamilj är att det inte finns inga hängade trådar och gardinerna är också tvättbara, vilket är ett stort plus. På övervåningen har vi mörkläggningsgardiner och jag kommer att berätta om de lite senare! Vi hörs!

 

Ha en fin vecka!

- Minna, @mk_maison